روش های برش بتن کدام اند؟

روش های برش بتن کدام اند؟ عنوان مطلب حاضر را در بر گرفته است. همان طور که می دانیم، در مسیر اجرایی پروژه های ساختمانی، گاهی ممکن است به واسطه قرار دادن کانال، لوله و یا هر چیز دیگری، کارگران مجبور به تراشیدن و برش بتن های موجود در مسیر پروژه داشته باشند. در این حین برای از بین بردن بتن های سد راه، باید نسبت به برش بتن اقدام کرد. در صورتی که کارگران مجبور باشند تا بتن را تراشیده، حفر کرده یا به صورت کنترل شده بردارند، به آن فرایند برش بتن گفته می شود. حال نکته مد نظر آن است که بر اساس هدف کارگران و در نهایت خواسته کارفرما، روش و ابزار مورد نیاز برای برش بتن متفاوت خواهد بود.

در ادامه این مطلب شما را با انواع روش ها و ابزارهای مورد نیاز برای برش بتن آشنا خواهیم کرد، پس تا پایان این مطلب با صد صنعت همراه باشید.

روش های برش بتن کدام اند؟

آشنایی با انواع روش های برش بتن

به منظور آشنایی با انواع روش های برش بتن، باید به این مسئله توجه کنید که در مراحل بتن ریزی و ساخت و ساز های ساختمانی، امکان رخداد اشتباه وجود دارد. در این میان نیاز به برش دادن بتن بوده که بسیاری از افراد تصور می کنند که می توان از دستگاه سنگبری دست دوم استفاده کرد، این در حالی است که برای برش بتن به ابزارها و روش های مختلفی نیاز خواهد بود که در ادامه این قسمت به آن ها اشاره کرده و مزایای هر کدام را نیز عنوان خواهیم کرد. این روش های عبارت اند از:

  1. روش کرگیری
  2. کاتر یا کفبر
  3. روش دیواربر یا والسا
دستگاه والسا برای برش بتن
هم اکنون تماس بگیرید

مشاورین و کارشناسان ما آماده پاسخگویی به تمام سوالات شما عزیزان هستند

برش بتن با استفاده از روش کرگیری

برش یکی از محکم ترین متریال های موجود می باشد که برای برش آن باید از ابزار قدرتمندی استفاده کرد. یکی از روش های برش بتن، روش کر گیری بوده که با استفاده از ابزار خاصی صورت می گیرد. در این روش، دستگاه دارای الماسه هایی بوده که به مغزی موجود در بتن نفوذ می کنند.

در داخل بتن، میلگردهایی وجود دارند که با ورود الماسه به آن ها، از بین می روند. در چنین وضعیتی، الماسه به عمق بتن نفوذ کرده و بتن را برش می زند. البته روش کر گیری می تواند برای سنجش و ارزیابی مقاومت، میزان کشش، میزان خمش، سنجش میزان عمق کربناسیون و غیره نیز مورد استفاده قرار گرفته و بسیار کارا باشد. دستگاه کر گیری دارای ضخامت ۲۰۰ میلی متر و عمق ۱۵۰ سانتی متر خواهد بود.

برش بتن با استفاده از روش کر گیری

در کنار موارد ذکر شده، از روش کر گیری می توان برای ایجاد و تعبیه مغزی در داخل بتن نیز استفاده کرد. به عنوان مثال، برای اضافه کردن ستون و یا حتی تعبیه کنسول به کاشت میلگرد یا مغزی نیاز است. در چنین حالتی، نمی توان از دریل استفاده کرد.برای خرید دستگاه سنگبری صد صنعت اینجا کلیک کنید.

مزایای استفاده از روش کر گیری برای برش بتن

مزایا استفاده از روش کرگیری به شرح زیر است:

  • قابلیت تنظیم عمق و ضخامت حفره ایجاد شده در بتن
  • قابلیت انجام برش به شکل افقی و عمودی در بتن
  • عدم ایجاد ترک هنگام سوراخ کردن بتن
  • دارای سرعت بالا در انجام عملیات برش بتن
  • دارای صدای بشدت کم و کمک به جلوگیری از بروز آلودگی صوتی
  • یکی از با کیفیت ترین روش های برش بتن

استفاده از کاتر (کفبر) برای برش بتن

یکی از رایج ترین روش ها استفاده از کاتر یا کفبر برای برش بتن می باشد. برای برش بتن با استفاده از کاتر سه مدل دستگاه برقی، هیدرولیکی و دیزلی وجود دارد. این دستگاه ها دارای دیسک های الماسه هستند که مسئولیت ایجاد انواع مختلفی از برش را روی بتن بر عهده خواهند داشت.

با توجه به اینکه عمق الماسه ها متفاوتن بوده و تا حداکثر ۵۰ سانتی متر می رسد، می تواند شیار های عمیق و مورد نظر افراد را به صورت کامل ایجاد نماید. شیار های ایجاد شده کاملا مستقیم و منظم بوده و می توان به راحتی و به منظور برداشتن آسفالت های تخریب شده کف خیابان از آن ها استفاده کرد.

مزایای استفاده از کاتر (کفبر) برای برش بتن

مزایا استفاده از کاتر یا کفبر برای برش بتن به شرح زیر است:

  • یکی از بهترین روش های برش بتن با صرفه جویی در هزینه
  • دارای دستگاه هایی با دقت بالا و هزینه پایین و مقرون به صرفه
  • مناسب برای برش های بتنی با حجم متوسط
  • دارای سرعت آهسته در برش بتن
  • دارای برش های عمیق و با ظرافت بالا
استفاده از کاتر برای برش بتن

استفاده از دیواربر (والسا) برای برش بتن

همان طور که از نام دستگاه دیوار بر به نظر می رسد، این دستگاه روی دیوار نصب شده (یا هر سطح عمودی دیگری) و به صورت هیدرولیکی قادر به برش بتن می باشد. در این روش، یک سطح مسطح برای برش در نظر گرفته شده و دقت بالایی برای برش بتن به خرج داده می شود.

در صورتی که پشت بتن آزاد نبوده نمی توان از دستگاه الماسه برای برش استفاده کرد. در چنین وضعیتی، استفاده از دیوار بر به افراد توصیه خواهد شد. به واسطه اینکه نحوه برش زنی به صورت عمودی است، عمق برش با محدودیت مواجه بوده و حدالکثر تا عمق ۴۵ الی ۶ سانتی متر می توان با والسا پیش رفت. به منظور برش زنی با استفاده از دستگاه والسا، ابتدا به دستگاه کر گیر احتیاج داریم. در این جا با استفاده از کر گیر، برای سوراخ کردن محل تلاقی برش ها بوده و سپس دستگاه والسا به انجام برش ها خواهد پرداخت.

دستگاه والسا برای برش بتن

استفاده از دستگاه سیم الماسه برای برش بتن

دستگاه سیم الماسه یا دستگاه سیم بتنی یکی از سریع ترین دستگاه ها جهت ایجاد برش های عمیق در بتن می باشد. زمانی که مقطع ما برای برش بتن آنقدر گسترده باشد، ممکن است روند کار کمی زمان بر شود. در چنین حالتی، از دستگاه سیم الماسه استفاده خواهد شد.

برخی از افراد به دنبال برش دادن بتن به صورت قالبی هستند. دستگاه سیم الماسه می تواند به راحتی و با یک عملکرد صحیح به برش قالبی بتن ها بپردازد. برش بتن با سیم الماسه یکی از جدیدترین روش ها برای برش بتن می باشد. البته روند کار در این دستگاه نیز به کمک دستگاه مغزه گیر (کر گیر) امکان پذیر خواهد بود.

در این روش ابتدا سوراخ هایی در دو سمت بتن انجام می شود. سپس از داخل این سوراخ ها، شسم الماسه عبور داده می شود. در نهایت هم پس از روشن کردن دستگاه، سیم الماسه چرخیده و برش هایی را در محل بین سوراخ ها ایجاد می نماید. برای مطالعه قیمت دستگاه سنگبری و عوامل موثر بر آن ایجاد کلیک کنید.

مزایای استفاده از روش سیم الماسه برای برش بتن

مزایای استفاده از روش سیم الماسه عبارت اند از:

  • قابلیت انجام انواع برش ها با عمق و اندازه دلخواه
  • قابلیت نصب روی سطوح عمودی، افقی و همچنین سطوح شیب دار
  • دارای صدای بسیار کم و کمک به جلوگیری از بروز آلودگی های صوتی
  • قابلیت ایجاد برش های پیوسته
  • دارای سرعت بالا و کمک به صرفه جویی در وقت و هزینه
  • دارای قابلیت برش در تمامی اندازه ها و عدم وجود محدودیت
  • دارای دقت بالا در هنگام انجام انواع برش ها
هم اکنون تماس بگیرید

مشاورین و کارشناسان ما آماده پاسخگویی به تمام سوالات شما عزیزان هستند

از بین بردن بتن با استفاده از روش تخریب

یکی از روش ها برای رفع معایب بتن، تخریب آن بوده که با استفاده از دستگاه تخریب اسپیلتر صورت می پذیرد. در این روش، دستگاه اسپیلتر، قادر است تا مقادیر زیادی نیرو را به بتن وارد کرده و در نهایت کل حجم بتن به کار برده شده را منفجر و تخریب نماید. از این دستگاه همچنین می توان برای تخریب انواع سنگ های سخت و سنگین کمک گرفت.

به منظور تخریب بتن، ابتدا باید حفره ای به عمق ۵۰ سانتی متر را در داخل بتن ایجاد نمود. در این هنگام، باید پایه های دستگاه تخریب گر به صورت کامل و استوار روی سطح محکم شوند تا از لغزش دستگاه جلوگیری شود. سپس دستگاه را روشن می کنیم. دستگاه به صورت هیدرولیکی به بتن یا سنگ نیروی عظیمی وارد کرده و آن را متلاشی خواهد کرد. استفاده از دستگاه تخریب اسپیلتر در تمامی سطوح عمودی، افقی و حتی شیبدار قابل اجرا می باشد. همچنین این دستگاه در آب و اعماق آب نیز قابل استفاده می باشد.

مزایای استفاده از روش برش بتن نسبت به تخریب آن

مزایا استفاده از روش برش بتن عبارت اند از:

  • در صورتی که از روش تخریبی استفاده شود، نیروی وارد شده به سایر بخش های سازه نیز وارد شده و منجر به بروز ترک و همچنین کاهش مقاومت سازه در دراز مدت خواهد شد.
  • استفاده از روش تخریب، صدای مهیبی ایجاد کرده و می تواند منجر به ایجاد آلودگی صوتی و همچنین آزار و اذیت افراد شود.
  • دقت به کار برده شده در روش تخریب نسبت به روش برش بتن بسیار پایین بوده و ممکن است کار تمیز در نیاید.
  • سرعت روش تخریب بتن نسبت به روش برش بسیار کندتر بوده و ممکن است از نظر وقت و هزینه برای افراد مناسب نباشد.

نتیجه گیری از مطلب روش های برش بتن کدام اند؟

در این مطلب سعی کردیم شما را با پنج روش مناسب برای از بین بردن بتن آشنا کنیم. امیدواریم این مطلب برایتان مفید واقع شده باشد. افراد  بهتر است تا پیش از هر گونه اقدام جهت تخریب یا برش بتن با مشاورین متخصص در این زمینه مشورت نمایند.

سوالات متداول در مورد روش های برش بتن و جواب آن ها

در این بخش به بررسی برخی از سوالات در مورد برش بتن می پردازیم.

برش بتن چه کاربردی دارد؟۱۴۰۱/۱۱/۲۷ ۱۳:۳۴:۵۹

در واقع از برش بتن بیشتر در حین کار استفاده می شود. به عبارتی ممکن است در هنگام کار با بخشی از ساختمان مواجه شوید که لازم باشد، بخشی از بتن کار گذاشته شده، تخریب شود. بنابراین در این مواقع از روش هایی برای برش دادن بخش های بتنی استفاده می شود.

چند مدل روش برش بتن داریم؟۱۴۰۱/۱۱/۲۷ ۱۳:۳۱:۳۱

در کل سه روش برای برش بتن وجود دارد. روش کرگیری، کفبر و والسا. برای خرید دستگاه های برش سنگ صدصنعت به سایت مراجعه کنید.

توسط |۱۴۰۱/۱۱/۲۷ ۱۳:۳۸:۲۳۲۷ بهمن ۱۴۰۱|بدون ديدگاه

به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

ثبت ديدگاه

برگشت به بالا